Over Effectievere bijeenkomsten

Goede begeleiding of coaching kan het verschil maken tussen moeizame vergaderingen en bijeenkomsten en productieve sessies, die inspiratie en energie geven. Ook of misschien juist als het om spannende onderwerpen gaat kan een deskundige externe begeleider een zegen zijn.

Huis voor Beweging biedt individuele en teamcoaching voor ondernemers en professionals, die hun eigen kwaliteiten en talenten beter willen leren inzetten. Daarnaast kan Huis voor Beweging vergaderingen en bijeenkomsten faciliteren, dat wil zeggen de opdrachtgever ontzorgen door als externe het proces te begeleiden. Maar we kunnen natuurlijk ook de eigen gespreksleiders coachen. In individuele coaching, in groepstrainingen of on the job. Dat kan op het niveau van vergaderen, maar ook als het gaat om het begeleiden van grotere bijeenkomsten en congressen. En alles wat er tussenin zit.

Wij begeleiden onder andere bij:

  • effectiever (leren) vergaderen
  • (veranderings)processen en verbetertrajecten
  • veranderingen in organisatiecultuur
  • interactieve (beleids)ontwikkeling
  • de organisatie van een effectieve heidag

Ons motto is dat In een goede bijeenkomst energie wordt gegenereerd. Niet in de laatste plaats omdat onze bijeenkomsten zich kenmerken door energie en beweging, want fysieke beweging, stimuleert de beweging in het brein.

Neem voor meer informatie en trajecten op maat contact op met: info@huisvoorbeweging.nl

X
X