Organisatie Effectiviteit algemeen

  1. Home
  2. Organisatie Effectiviteit algemeen

Over Organisatie Effectiviteit

Zoek jij binnen jouw bedrijf of organisatie naar manieren om de activiteiten effectiever en doelgerichter te te laten verlopen, bij voorkeur met bevlogen medewerkers en met weinig of geen extra kosten? Dat kan!
Niet door iedereen harder te laten werken, maar door de juiste dingen goed te doen. Bovenal is belangrijk dat mensen dingen doen waar ze energie van krijgen. Dat is persoonlijk en kan voor iedereen iets anders zijn. Een aantal zaken zoals stress, relaties, samenwerking, assertiviteit, communicatie en time management, heeft invloed op de effectiviteit van mensen, teams en organisaties.

Huis voor Beweging heeft trainingen en workshops ontwikkeld op al deze thema’s. Leren in Beweging, interactie en energie vormen de basis voor onze werkwijze en vind je in al onze trainingen terug.

Wil jij effectiever worden in je werk, persoonlijk of met je team? Kijk dan welke training het best bij jouw leerbehoefte past. Leer over jezelf als medewerker, teamspeler, trainer, coach, expert of (dag)voorzitter. Leer hoe je effectiever kunt (samen)werken of leer effectiever presenteren, trainen en coachen in beweging en hoe je een groep mensen met verschillende leerstijlen in de juiste ‘leerstand’ krijgt.

Wil je het niet zelf leren, maar ben je op zoek naar experts voor het begeleiden van vergaderingen, sessies, bijeenkomsten of conferenties? Dan ben je bij Huis voor Beweging ook aan het juiste adres. Lees hier meer over onder het submenu Procesbegeleiding.

X
X