Over Natuursprong

Buiten spelen en bewegen in de natuur,
dat gun je toch ieder kind?!
Avontuurlijk spelen in het bos of park?
Natuursprong maakt het mogelijk!

Natuursprong
Hét speel- en beweegprogramma in en met de natuur, voor groepen kinderen van 4-12 jaar.
Uitdagend, leuk en gezond!

Voor wie is Natuursprong?
Ben je als professional werkzaam met groepen kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar? Dan kun je via Natuursprong een actieve ochtend of middag in de natuur voor ze organiseren. Professionals die je voorgingen zijn bijvoorbeeld basisschool leerkrachten, pedagogisch medewerkers van de BSO en brede school, opbouwwerkers, buurtcoaches, jeugdhulpverleners, sport- en spel instructeurs, medewerkers van evenementenbureaus, outdoor docenten, NME medewerkers, boswachters en kindercoaches. Naast het meedoen met Natuursprong (organiseren en laten uitvoeren), kan je ook zelf Natuursprong begeleider worden

De interventie Natuursprong is erkend als Goed Beschreven in de interventiedatabase van loket gezond leven en Effectief Actief en staat op de menukaart van de Sportimpuls.

Natuursprong draagt bij aan het werken aan Gezonde Kinderopvang. Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. De partners van Gezonde Kinderopvang ondersteunen kinderopvangorganisaties met een scholing en een praktische aanpak. Daarmee werken organisaties structureel aan een gezonde leefstijl van kinderen en deskundigheid van medewerkers. Kijk op www.gezondekinderopvang.nl voor meer informatie over Gezonde Kinderopvang.

X
X