Bedrijven algemeen

  1. Home
  2. Bedrijven algemeen

Een gezond bedrijf, met gemotiveerde teams en vitale werknemers. Dat wil toch iedereen?!

Helaas is de werkelijkheid anders. Op de Europese ranglijst voor zitgedrag op het werk staat Nederland bovenaan, werkstress is beroepsziekte nummer één in ons land en 1,2 mensen heeft te maken met ongewenst gedrag op het werk (o.a. pesten, discriminatie en intimidatie).

Er is dus een wereld te winnen met beleid en activiteiten gericht op het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid van het personeel, zowel preventief als curatief. Gezonde werknemers doen werk dat geschikt voor ze is, hebben plezier in hun werk en worden door het bedrijf en collega’s ondersteund om fysiek en privé gezond te blijven. Het resultaat? Een afnemend ziekteverzuim, een toename van de productiviteit, een positieve werksfeer en een beter imago. Bedrijven die investeren in de individuele en/of collectieve gezondheid van staf en medewerkers stralen uit dat de organisatie aantrekkelijk en verantwoord is.

Huis voor Beweging biedt workshops, trainingen, procesbegeleiding, teambuilding, individuele- en teamcoaching voor bedrijven, afdelingen, teams of individuele werknemers. Collectief of individueel. Bij Huis voor Beweging staat de waarde van bewegen voor de gezondheid en ontwikkeling van mensen centraal. Staand of in beweging werken zorgt voor een betere doorbloeding van lichaam en geest en leidt tot meer vitaliteit en creativiteit. Samen bewegen kan leiden tot beter contact met collega’s en effectiever teamwork. Voldoende bewegen leidt tot een goede gezondheid. En een goede gezondheid stelt mensen in staat om beter te kunnen omgaan met verschillende uitdagingen in het leven.
Wij zetten daarom ‘plezier in beweging’ in voor persoonlijke en collectieve groei en voor het realiseren van persoonlijke en bedrijfsdoelen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk in het submenu naar ons activiteitenaanbod, maar schroom niet om ook voor andere trajecten op maat contact met ons op te nemen, via info@huisvoorbeweging.nl

X
X