Over Effectiviteit vergroten

Wil jij effectiever worden in de werk, persoonlijk, met je team of met de hele organisatie? Kijk dan bij Producten en Diensten/Organisatie Effectiviteit welke training of coaching een antwoord biedt op jou vraag.

Onder het menu Persoonlijke effectiviteit vind je trainingen, workshops en coachingstrajecten die zich richten op het vergroten van persoonlijke effectiviteit op verschillende vlakken. In de verschillende trainingen, workshops en trajecten leer je hoe je vanuit je eigen kwaliteiten nieuwe uitdagingen kunt aangaan en met meer plezier effectiever kunt worden in je werk.

Onder het menu Teameffectiviteit bieden we een aantal workshops, trainingen en trajecten om teams te ondersteunen bij het komen tot een succesvolle(re) samenwerking en de juiste balans. Teameffectiviteit is daarbij het doel, bewegen het middel.

Goede begeleiding of coaching kan het verschil maken tussen moeizame vergaderingen en bijeenkomsten en productieve sessies. Bekijk onder Procesbegeleiding ons cursusaanbod hoe in een goede bijeenkomst energie kan generen. Een (grote) bijeenkomst of lastige vergadering kan je ook uit handen geven en door Huis voor Beweging te laten verzorgen. Tevens kan Huis voor Beweging verandertrajecten en interventies (mee helpen) ontwikkelen, coördineren, monitoren en evalueren.

 

 

 

X
X