Corona energy

Energiek en gezond thuiswerken!

Huis voor Beweging start met Corona energy. Een serie tips & tricks hoe je energiek en gezond kan thuiswerken, geïllustreerd door Teuben Art.
Dit doen we door energizers in beweging om jezelf en anderen tijdens het thuiswerken of tijdens een online bijeenkomst een boost te geven. Zittend werken verlaagt de energie. Zitten én bewegen afwisselen is de ideale combinatie. Het is goed om je ook in deze tijd energiek te voelen, op te laden en positiviteit uit te stralen. Doe er je voordeel mee, toon lef om de energizers in te zetten tijdens een video call, online meeting of vergadering en neem anderen hierin mee. Leuk om te doen en bovendien krijg je er een hoop inspiratie voor terug.
Om de week presenteren we een nieuwe energizer, gevolgd door een infographic als afsluiter met alle onderdelen in een gratis download. We hopen dat je de verleiding niet kunt weerstaan. Het nieuwste onderdeel is de derde poster met beeldschermbreaks:

De derde poster met BeeldschermBreaks #11 t/m #15:

De tweede poster met BeeldschermBreaks #6 t/m #10:

 

De eerste vijf onderdelen hebben we voor je verzameld in een gratis download hieronder; Beeldschermbreak #1: de beweegdirigent, #2: tellen en bewegen, #3: commando juichen, #4: 1t/m10 tellen en #5: wie van jullie?

 


 

X
X