Beweging, energie, verbondenheid, plezier en creativiteit

Dit zijn de kernwaarden van waaruit Huis voor Beweging werkt, leert en creëert.
Deze waarden maken ons wie we zijn. We zijn bevlogen en worden erdoor geïnspireerd waardoor deze waarden ook direct tot uiting komen in ons werk, in ons contact met anderen en in onze trainingen en opdrachten.

Beweging
Beweging is de rode draad van waaruit we werken. In beweging ontstaan mooi dingen. Daadwerkelijk in beweging komen zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk een stap vooruit kunt zetten, of dat nu gaat om persoonlijk leren, anderen laten leren of mensen laten bewegen, in beweging komen geeft energie.

Energie
Vanuit onze energie willen wij mensen laten leren, willen we hen inspireren om verder te kijken, uitdagingen aan te gaan en in beweging te komen.
We willen bereiken dat mensen vol energie een training verlaten en met hernieuwde energie in de praktijk verder gaan met wat ze geleerd hebben. Zonder energie geen resultaat.

Verbondenheid
Verbonden zijn is werkelijk contact met de ander, iets willen delen met de ander, kunnen leren van de ander. In verbinding zijn met jezelf betekent dat je je kunt verbinden met de ander. Anderen laten leren of uitdagen tot bewegen kan pas echt als je dat in verbinding kunt doen.

Plezier
Plezier hebben in wat we doen, dat vinden we belangrijk. Doordat we met plezier werken, willen we anderen inspireren om plezier te hebben in wat ze doen. Plezier in leren, plezier in verbinden en plezier om te ontdekken wat je kunt, wilt of doet.

Creativiteit
Creativiteit is het vermogen om iets nieuws te creëren. Door creatief te denken, nieuwe dingen te ontwikkelen en patronen te doorbreken, blijven wij ontdekken en blijven we in beweging. Alleen dan kunnen wij op creatieve wijze anderen inspireren.

X
X