‘Bewegen, inspireren en opleiden’

 

 

 

Monique Hampsink
M: 06 22 48 59 22
E: monique@huisvoorbeweging.nl
Tw: HuisvBeweging
L: www.linkedin.com/in/moniquehampsink

Mijn inbreng
Gedurende mijn loopbaan ben ik gefascineerd geraakt door bewegende mensen. Mijn grootste voldoening ligt in het begeleiden, opleiden, coachen en trainen van individuen en groepen. Mensen laten genieten en leren, laten groeien en excelleren. Leren is leuk als je in beweging bent. Het ontwikkelen van activerende werkvormen is de rode draad in mijn aanpak. Mensen zelf laten ervaren wat de volgende stap is. Ik hou ervan om relaties tussen mensen te faciliteren en ze de ruimte te geven om zichzelf te zijn, om zich vertrouwd en veilig te voelen en ze uit te dagen om het beste van zichzelf te laten zien. Werken vanuit compassie met een speelse aanpak.

Mijn bron
Sport en bewegen en toegepaste psychologie.

Mijn uitgangspunt
Ieder mens is uniek en heeft het recht om authentiek te mogen zijn.

Mijn motto
Bewegend leren is effectiever dan passief leren. Met interactieve werkvormen en heldere leerdoelen wordt een leerproces intensiever waardoor het beter beklijft. Positief denken, eigenaarschap en ondernemerschap.

Mijn successen
Teams effectief laten samenwerken, coachen en begeleiden van mensen, ontwerpen en doorontwikkelen en het verzorgen van train-de-trainer trajecten. Twee boeken geschreven; ‘Beweging in je brein’ en ‘Goed Geselecteerd’.

Mijn energie
Ik haal mijn energie uit creatief denken, bewegend leren, vriendschappen, actieve vakanties, mountainbiken, lezen en lekker buiten zijn.

Mijn trots
Ik ben trots op Huis voor Beweging!

 

X
X