Over onze Interventies

Wil je als  zorg- of welzijnsprofessional een gezonde leefstijl stimuleren onder een bepaalde doelgroep en ben je op zoek naar een geschikte, werkzame methode? Of zoek je een aanpak om andere effecten te behalen, zoals meer bewegen, betere leerprestaties of een beter functionerend team? Huis voor Beweging heeft hiervoor allerlei interventies en trainingen ontwikkeld, gericht op verschillende doelgroepen en op verschillende opbrengsten. Daarbij staan creativiteit, verbondenheid, energie en plezier in bewegen altijd voorop.

Wil je een nieuwe leefstijlinterventie leren toepassen? Werk je met de allerkleinsten, met jongeren of juist met ouderen? Onder producten en diensten/leefstijlinterventies vind je al onze beweeg- en leefstijl interventies gericht op verschillende thema’s en doelgroepen. Hieronder vind je verschillende leefstijlinterventies, die specifiek gericht zijn op het werken aan een gezonde leefstijl. Gekoppeld aan deze interventies bieden wij praktijktrainingen aan, waarmee je de kwaliteit van de uitvoering van de interventies kunt verbeteren. Na het volgen van één van deze trainingen kun je alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk gebruiken. Geen theorie aan tafel, maar leren door te doen, te ervaren en daarna gelijk in je eigen praktijk toe te passen. Het goede nieuws is dat de BeweegKuur GLI vanaf 2019 wordt vergoed vanuit de basis zorgverzekering (Zvw)!

  •  Baby- & Peuterpret gericht op kinderen van 0-4 jaar met (een risico op) overgewicht en/of obesitas en/of een motorische achterstand en hun ouders.
  • Een Gezonde Start gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden over voeding, beweging en opvoeding van kinderen van 0-4 jaar.
  • Beweegkriebels Plus gericht op bewegen, voeding, opvoeding en leefstijl voor kinderen van 2,5-4 jaar met (risico op) overgewicht en hun ouders.
  • BeweegKuur gericht op het realiseren van gezondheidswinst bij mensen vanaf een matig  gewicht gerelateerd gezondheidsrisico met een inactieve leefstijl, die gemotiveerd zijn om hun gedrag te veranderen.
  • Beweegpret 55+ aan Zet gericht op het bevorderen van een actieve en gezonde leefstijl van senioren vanuit een creatieve en op de leeftijd afgestemde invalshoek 

Huis voor Beweging is voor trainingen en deskundigheidsbevordering vrijgesteld van btw onder de onderwijsvrijstelling en is geregistreerd bij het CRBKO.


 

X
X