Over onze Interventies

Wil je als professional bewegen stimuleren onder een bepaalde doelgroep en ben je op zoek naar een geschikte, werkzame methode? Of zoek je een aanpak om bepaalde effecten te behalen, zoals een betere gezondheid, betere leerprestaties of een beter functionerend team? Huis voor Beweging heeft hiervoor allerlei interventies en trainingen ontwikkeld, gericht op verschillende doelgroepen en op verschillende opbrengsten. Daarbij staan creativiteit, verbondenheid, energie en plezier in bewegen altijd voorop.

Wil je zo’n nieuwe beweeginterventie leren toepassen? Werk je met de allerkleinsten, met jongeren of juist met ouderen?
Onder producten en diensten/leefstijlinterventies vind je verschillende beweeg- en leefstijlinterventies gericht op verschillende thema’s en doelgroepen. Gekoppeld aan deze interventies bieden wij praktijktrainingen aan, waarmee je de kwaliteit van de uitvoering van de interventies kunt verbeteren. Na het volgen van één van deze trainingen kun je alles wat je geleerd hebt direct in de praktijk gebruiken. Geen theorie aan tafel, maar leren door te doen, te ervaren en daarna gelijk in je eigen praktijk toe te passen.

Huis voor Beweging is voor trainingen en deskundigheidsbevordering vrijgesteld van btw onder de onderwijsvrijstelling en is geregistreerd bij het CRBKO.

Overzicht van onze Sport en Beweeginterventies:

X
X