Over Branding

In deze workshop gaan we op zoek naar de unieke eigenschappen van jullie producten of diensten te opzichte van andere aanbieders in dezelfde branche. Waarin zijn we uniek en bijzonder?
Wat is uniek aan ons team, onze beroepsgroep, onze instelling of onze producten en diensten? Waarin zijn we bijzonder, waarin blinken we uit? Waarin kunnen we nog verbeteren? Wat stralen we uit en komt dat overeen met wie we willen zijn? Wat onderscheidt onze producten en diensten en hoe bewijzen wij onze meerwaarde in het werkveld?
We gaan op zoek naar waarden en kwaliteiten, waar jij of jouw team/organisatie voor staan en wat voor jullie belangrijk is in het werk. Deze vormen een richtlijn voor jullie handelen. We geven er betekenis aan, door ze te vertalen naar concreet gedrag. Jij en jouw collega’s beschikken over kwaliteiten, die tezamen een unieke combinatie van talenten vormen. Erkenning en herkenning van deze unieke kwaliteiten binnen een team of organisatie zijn nodig om individueel en als geheel tot groei en ontwikkeling komen.
Deze workshop van 3 uur geeft meer focus aan het werk, de instelling en de producten en diensten.

Voor meer informatie over de workshop Branding kan je contact opnemen met Huis voor Beweging, via info@huisvoorbeweging.nl

X
X