Kriebelkruipen op het gras,
Spetterspatten in een glas,
Binnen dansen met de poppen,
Achter in de tuin verstoppen,
Kijk dit wordt een tenthotel,
Fietsen, fietsen, razendsnel,
Stil zijn? zitten? Ik krijg jeuk,
Geef mij maar Beweegkriebels, die zijn leuk.

Beweegkriebels gaat over bewegen met jonge kinderen, over een actieve leefstijl en over het aanbieden van beweegmogelijkheden aan jonge kinderen. Beweegkriebels inspireert, enthousiasmeert en informeert.
Zowel voor ouders en professionals vind je hier informatie over bewegen, tips, ideeën, materialen en informatie over trainingen.

De interventie Beweegkriebels is erkend als Goed Onderbouwd in de databases met Sport- en beweeginterventies van Kenniscentrum Sport en Bewegen en Centrum Gezond Leven en staat op de menukaart van de Sportimpuls.

Beweegkriebels draagt bij aan het werken aan Gezonde Kinderopvang. Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. De partners van Gezonde Kinderopvang ondersteunen kinderopvangorganisaties met een scholing en een praktische aanpak. Daarmee werken organisaties structureel aan een gezonde leefstijl van kinderen en deskundigheid van medewerkers. Kijk op www.gezondekinderopvang.nl voor meer informatie over Gezonde Kinderopvang.

Menu
X
X