‘Beweeg, leer en creëer!’

 

 

 

Drs. Y.O. Wagemaker
M: 06 53 21 98 79
E: Yrsa@huisvoorbeweging.nl
Tw: HuisvBeweging
L: www.linkedin.com/in/yrsawagemaker

 

Mijn inbreng
Met veel passie en plezier werk ik binnen Huis voor Beweging. Het geeft mij energie om organisaties en mensen verder te helpen op het gebied van samenwerking, energie, gezond bewegen, gezondheid, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling. Ik werk graag aan productontwikkeling en zoek naar kansen en mogelijkheden om anderen verder te helpen in hun ontwikkelproces. Bewegen speelt daarbij altijd een rol of het nu als doel is of als middel. Bewegend leren en activerend trainen & coachen is onze corebusiness en tegelijk onze kracht.

Mijn achtergrond
Academie voor Lichamelijk opvoeding
Bewegingswetenschappen
Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen 17 jaar (nu Kenniscentrum Sport)
Opleiding trainer/coach met ziel en zakelijkheid

Mijn bron
Met twee ouders als vakleerkracht wist ik al heel vroeg wat ik ging worden: gymjuf. Na het VWO werd het dan ook de Sportacademie in Den Haag. Na de ALO volgde Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Na te hebben gewerkt als skilerares, turntrainer, ouder-en-kind gymjuf en inval-vakleerkracht kwam ik terecht bij BRES (Beweging, Recreatie En Spel).
Daar is mijn omschakeling van prestatiesporter naar samen sporten, speels sporten & recreatief bewegen echt begonnen. Ook ben ik daar begonnen met het trainen en coachen via het train de trainer principe.
Na meer dan 15 jaar bij NISB te hebben gewerkt ben ik samen met Monique Hampsink Huis voor Beweging begonnen.

Mijn motto
Beweeg, leer en creëer!

Mijn energie
Mijn energie haal ik uit trainen en coachen van groepen binnen veel verschillende thema’s, mensen, sporten, vrienden & familie, reizen, spelen & bewegen.

 

X
X