‘Verbinden, meedoen en groeien

 

 

 

Willie Westerhof
M: 06 31 753 735
E: willie@huisvoorbeweging.nl
Tw: @williewesterhof
L: www.linkedin.com/in/williewesterhof

Mijn inbreng
Bij Huis voor Beweging zet ik mijn talent als verbinder in, om samenwerking, kennisontwikkeling en –uitwisseling te faciliteren. Ik ben een strategisch denker, een praktische doener en schakel graag tussen mensen en belangen. Als procesbegeleider weet ik partijen te verzamelen en mensen te committeren aan een resultaat. Graag maak ik gebruik van creatieve en interactieve werkvormen. Leren in beweging, leren van elkaar en leren door te doen! Daarmee zit ik bij Huis voor Beweging op de goede plek. Mijn inbreng bestaat onder andere uit projectleiding MDT Wereldmeiden, monitoring en evaluatie van (internationale) projecten, online communicatie en het (mede)ontwikkelen en verzorgen van workshops en trainingen.

Mijn bron
Sport en Bewegen en Sociaal Cultureel Werk.
Gemeente Amsterdam; sportconsulent en beleidsmedewerker
Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen, later Kenniscentrum Sport
Vrouwenplatform Carree, projectleider Wereldmeiden (vluchtelingen en sport)

Ik vind het stimulerend en belangrijk dat mijn werk bijdraagt aan het verbeteren van de autonomie en gezondheid van kwetsbare groepen.

Mijn motto
Een open houding is de basis voor verbinding, vernieuwing en groei

Mijn energie haal ik uit
Werken bij Huis voor Beweging geeft mij energie. In mijn vrije tijd doe ik graag spelletjes en krijg ik energie van wandelen en gezond eten uit eigen tuin.

X
X