Over Fietskriebels

Huis voor Beweging heeft het programma  fietskriebels ontwikkeld vanuit haar expertise op bewegen en actieve leefstijl voor jonge kinderen. Fietskriebels is een activiteitenprogramma gericht op (leren) fietsen voor de allerkleinsten (2-4 jaar) in de kinderopvang, de peuterspeelzaal of in de voorschool.
Kinderen leren op een speelse manier onder andere evenwicht bewaren, sturen, fietsen maar vooral plezier hebben in bewegen. Met (loop)fietsjes, driewielers, stepjes of loopwagentjes kunnen zij allerlei activiteiten doen, zowel binnen als buiten.
Tijdens de workshop Fietskriebels leer je ideeën en mogelijkheden om de activiteiten op een eenvoudige speelse wijze te begeleiden en uit te voeren.
De workshop is ook geschikt om ouders op een leuke manier samen met hun kinderen te leren bewegen of om hun kind(eren) te leren (loop)fietsen.

Ook leiden we beweegprofessionals op in een train de trainer Fietskriebels van een dagdeel. Hiermee kun je Fietskriebels vanuit de eigen (beweeg)organisatie uit zetten binnen de kinderopvang. Voor meer informatie en prijzen op maat neem contact op info@huisvoorbeweging.nl.

Voor een incompany workshop of voor meer informatie over de workshop Fietskriebels of om Fietskriebels in te zetten binnen de opvang, neem contact op met info@huisvoorbeweging.nl.

 

X
X