Motiverende gespreksvoering in Beweging

Wat houdt de training in?
In de training Motiverende gespreksvoering in Beweging krijg je handvatten aangereikt om gesprekken te voeren met studenten, collega’s, leerlingen of coachees gericht op een duurzame gedragsverandering. De training wordt ‘in beweging’ gegeven d.w.z. door middel van activerende werkvormen. Niet zitten een luisteren maar doen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de student, collega, leerling of coachee.

In de training komen de volgende onderdelen aan de orde:

  • Basistechnieken motiverende gespreksvoering waaronder: open en gesloten vragen stellen, bevestigen, samenvatten en reflecteren en reflecties toepassen
  • Verkennen van ambivalentie
  • Omgaan met weerstand
  • Activerende werkvormen voor het onderzoeken van ambivalentie
  • Verandertaal
  • De fasen van gedragsverandering

Wat is de duur?
Training van één dag + een dagdeel terugkombijeenkomst

Wat krijg ik er voor terug?
Na het volgen van de training ken je de technieken van motiverende gespreksvoering en kun je deze via activerende werkvormen gaan toepassen.

Voor wie is het bedoeld?
Voor iedereen die coacht, begeleid en/of anderen wil ondersteunen bij het veranderen van gedrag.

Wat moet ik investeren?
De training kost € 3995,- vrij van btw, excl. reiskosten voor een incompany training. Minimaal 8 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Hoe kan ik deelnemen?
De training motiverende gespreksvoering in Beweging wordt op het moment alleen incompany aangeboden. Voor een incompany training of een workshop, neem contact op met info@huisvoorbeweging.nl of 06 22485922 / 06 53219879

X
X