Over ‘Goed geselecteerd’

Een nieuwe aanpak van sollicitatieprocedures voor managers en medewerkers HRM, personeelsbeleid, (afdeling) personeelszaken, P&O of strategisch personeelsmanagement.

Mensen zijn hét kapitaal van een organisatie. Daarom is het cruciaal om het juiste personeel op de juiste plek te krijgen.
‘Goed geselecteerd’ helpt winst te boeken met een compleet nieuwe aanpak van sollicitatieprocedures.

Met een verfrissende en soms spannende aanpak krijgt werving en selectie een nieuw elan.
‘Goed geselecteerd’ biedt tools en instrumenten om een uitgebreid beeld van de gewenste kandidaat te krijgen. Daarbij gaat het niet alleen over de feitelijke kennis en vaardigheden, maar ook over het type mens, de gewenste uitstraling, de rol in het team en wat je nodig hebt om in de organisatie goed te functioneren.

‘Goed geselecteerd’ bestaat uit een boek in combinatie met een training waarin je leert de aanpak ‘Goed geselecteerd’ in je werk toe te passen. De werkvormen uit ‘Goed geselecteerd’ zorgen ervoor dat de kandidaat in het sollicitatiegesprek een authentiek beeld van zichzelf geeft. Het boek ‘Goed geselecteerd’ is praktisch en inspirerend en biedt de lezer in woord en beeld handvatten met toepasbare werkvormen en suggesties.

Het boek ‘Goed geselecteerd’ is te bestellen in de webshop.

Kijk onder trainingsaanbod naar de mogelijkheden voor het volgen van een training ‘Goed geselecteerd’.

X
X