Laatste nieuws

Train de trainer Beweegkriebels

website11
Op 14 & 15 november 2016 vindt de train-de-trainer Beweegkriebels plaats.
Beweegkriebels is een training die ontwikkeld is door Huis voor Beweging waarin professionals, die werken met de doelgroep 0-4 jarigen én studenten, worden geschoold en ondersteund in het ontwikkelen én uitvoeren van een uitdagend speels beweegaanbod. De training richt zich op het aanleren van vaardigheden zoals creativiteit, begeleiding en spelinzicht. Ook borging en actieve leefstijl worden behandeld.

De interventie Beweegkriebels is erkend als Goed Onderbouwd

In de Train de trainer worden professionals opgeleid tot gecertificeerd trainer Beweegkriebels. Gecertificeerde trainers kunnen de training Beweegkriebels zelfstandig geven binnen de opleiding of uitzetten in het land.Graag nodigen we je hierbij uit om deel te nemen aan de train-de-trainer. Een 2-daagse training, die start op maandag 14 november om 10.00 uur en eindigt op dinsdag 15 november 15.30 uur. De training vindt plaats in Congrescentrum De Poort in Groesbeek, nabij Nijmegen.

De kosten voor de totale training bedraagt €995,- per persoon, inclusief cursusmateriaal, werkboek, spelenboek en overnachting op basis van een 1-persoonskamer indien beschikbaar. Heb je interesse om deel te nemen op 14 en 15 november? Meld je dan aan via de site (trainingsagenda) of via info@huisvoorbeweging.nl.Na aanmelding ontvangt je een intakeformulier. Voor het waarborgen van de kwaliteit van de training werken wij met dit intakeformulier. Voor het volgen van de training vragen wij de volgende competenties:

  • ervaring in les- en leidinggeven aan volwassenen & ervaring in sport en bewegen met jonge kinderen.

Na de schriftelijke intake zal er bij twijfel mogelijk een (telefonisch) intakegesprek plaatsvinden om te beoordelen of voldaan kan worden aan de criteria. Voor vragen over de train-de-trainer Beweegkriebels kun je contact opnemen met Huis voor Beweging (06 53219879) of (06 22485922) of via info@huisvoorbeweging.nl

Na inschrijving volgt de overige informatie over de train-de-trainer Beweegkriebels.

 

 

X
X