Laatste nieuws

Loopfiets traint evenwicht bij peuters

IMG_2825Fietskriebels HOT!
19 september staan loopfietsjes in het nieuws. Ons product: Fietskriebels is hier speciaal voor bedoeld. Huis voor Beweging heeft het programma ontwikkeld vanuit hun expertise op bewegen en actieve leefstijl voor jonge kinderen. Fietskriebels is een activiteitenprogramma gericht op (leren) fietsen voor de allerkleinsten (2-4 jaar) binnen kinderopvang, peuterspeelzaal of basisschool. Samen met kinderopvang Spelenderwijs en Harten voor Sport is Fietskriebels tijdens de Tour ingezet en wordt het programma nu landelijk uitgerold.

Met (loop)fietsjes zijn verschillende activiteiten beschreven die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. De kinderen leren op een speelse manier onder andere evenwicht bewaren, sturen, fietsen maar vooral plezier hebben in bewegen.
In het programma staan ideeën en mogelijkheden om de activiteiten op een eenvoudige speelse wijze uit te voeren.
Ook ouders kunnen fietskriebels gebruiken om op een leuke manier samen te bewegen of om hun kind(eren) te leren (loop)fietsen.

Fietskriebels is een module binnen de erkende interventie (Goed Onderbouwd) Beweegkriebels. Voor meer informatie over Fietskriebels en de mogelijkheid een workshop te laten verzorgen of Fietskriebels in te zetten binnen opvang, neem contact met ons op via info@huisvoorbeweging.nl

IMG_2855 IMG_2939

X
X