Laatste nieuws

Train de trainer Beweegpret 55+ Aan Zet

813230f75ad395fa6b7fb0d3bd9ffd09Op 7 & 8 november vindt de train de trainer Beweegpret 55+ aan Zet plaats.
Beweegpret 55+ aan Zet is een training die ontwikkeld is door Huis voor Beweging, waarin professionals en studenten die werken met de doelgroep senioren worden geschoold en ondersteund in het ontwikkelen én uitvoeren van een uitdagend beweegaanbod. De training richt zich op het aanleren van vaardigheden zoals creativiteit, begeleiding en spelinzicht. Ook borging en actieve leefstijl worden behandeld.

De interventie ‘Beweegpret 55+ aan Zet’ is erkend als Goed Beschreven

In de train de trainer worden professionals opgeleid tot gecertificeerd trainer Beweegpret 55+ aan Zet. Gecertificeerde trainers kunnen de training Beweegpret 55+ aan Zet zelfstandig geven binnen de opleiding of uitzetten in het land. Graag nodigen we je hierbij uit om deel te nemen aan de train de trainer. Een 2-daagse training, die start op maandag 7 november om 10.00 uur en eindigt op dinsdag 8 november 15.30 uur en vindt plaats in De Poort in Groesbeek, nabij Nijmegen.

De kosten voor de totale training bedraagt €995,- per persoon, inclusief cursusmateriaal, werkboek, spelenboek en overnachting op basis van een 1-persoonkamer indien beschikbaar.

Heb je interesse om deel te nemen op 7 en 8 november? Meld je dan aan via de site (trainingsagenda) of via info@huisvoorbeweging.nl. Na aanmelding ontvangt je een intakeformulier. Voor het waarborgen van de kwaliteit van de training werken wij met dit intakeformulier. Voor het volgen van de training vragen wij de volgende competenties:

  • ervaring in les- en leidinggeven aan volwassenen
  • ervaring in bewegen met senioren

Na de schriftelijke intake zal er bij twijfel mogelijk een (telefonisch) intakegesprek plaatsvinden om te beoordelen of voldaan kan worden aan de criteria. Voor vragen over de train de trainer Beweegpret 55+ aan Zet kun je contact opnemen met Huis voor Beweging (06 53219879) of (06 22485922) of via info@huisvoorbeweging.nl. Na inschrijving volgt de overige informatie over de train de trainer Beweegpret 55+ aan Zet.

 

 

X
X