Laatste nieuws

IVN Conferentie Kind & Natuur

Tijdens de IVN conferentie Kind & Natuur, op 22 november op landgoed Zonheuvel in Doorn, staan het bos en de mogelijkheden ervan voor kinderen centraal. Huis voor Beweging verzorgt het onderdeel Bosbeleving en spelen in het bos. Mis het niet en schrijf je nu in!

 

 

 

Het bos in
Veel mensen gaan het bos in voor een intense vorm van natuurbeleving: je bent letterlijk omringd door de natuur. De maatschappelijke aandacht voor bos neemt tevens toe. Bos levert een waardevolle bijdrage aan klimaatadaptatie, biodiversiteit en waterretentie. Veel gemeenten investeren dan ook in de aanleg van Tiny Forests. Ook op schoolpleinen en in de kinderopvang worden tal van grote en kleine bosjes aangelegd omdat groen bijdraagt aan het leren en ontwikkelen van kinderen. Bovendien, kinderen zijn de  groene ambassadeurs van morgen. En die hebben we hard nodig om onze aarde leefbaar te houden. Tijdens deze IVN conferentie Kind & Natuur staan het bos en de mogelijkheden ervan voor kinderen centraal.

Voor wie
Voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, docenten, directies, schoolleiders, beleidsmedewerkers, natuurgidsen/educatief medewerkers, onderzoekers, ontwerpers.

Datum en locatie
De IVN conferentie Kind & Natuur 2019 vindt plaats op 22 november op landgoed Zonheuvel in Doorn. Een deel van het programma vindt uiteraard buiten plaats!

Inschrijven en meer informatie over de IVN conferentie via deze link

X
X