game_fs kopieBeschrijving:
Het kleine Voetspel is voetgymnastiek in een doosje.
Het spel is gericht op het verbeteren van de conditie, bewegelijkheid en controle van de voetspieren.
Op 32 speelkaarten tonen 8 dieren telkens 4 oefeningen. In de speelhandleiding worden verschillende spelvarianten uitgelegd die zowel individueel als voor een groep te gebruiken zijn.
Het spel kent 4 moeilijkheidsgraden die naar leeftijd of ambitieniveau gebruikt kunnen worden.

De groei van een kind volgt geen duidelijk en recht evenredig pad. Veel kinderen hebben tijdens de groei last van platvoeten, O-benen of knik-knieën. Een aantal van deze aandoeningen lossen zichzelf op gedurende de groei, andere kunnen zonder handeling verergeren.

Naar schatting heeft 20-30% van de bevolking een slecht ontwikkelde voetboog. Op blote voeten lopen, bijvoorbeeld op het strand, waar spieren een goede training van krijgen, is goed voor iedereen. Platvoeten kunnen leiden tot been en onderrug pijn. Het Kleine Voetspel is een geweldig hulpmiddel bij dagelijkse voetoefeningen.

Doel

   • versterking van de voetspieren
   • training voor de mobiliteit van de voeten
   • preventie van houding schade
   • bevordering van een betere lichaamshouding
   • introduceren nieuwe cognitieve ervaringen voor de zenuwen en de hersenen
   • het bevorderen van sociaal gedrag

Prijs:
€8,25,- per stuk excl. btw.
(€9,98,- incl. btw.)
Exclusief verzendkosten

ExMocise ® zijn ‘gezonde kaartspellen’ waarmee kinderen een gezond lichaam kunnen houden of krijgen door het stimuleren van dagelijkse beweging. De spellen zijn voor ouders, begeleiders, leraren en therapeuten een instrument om ze hierbij te helpen. Ze maken kinderen op een speelse manier bewust van hun gezondheid, hun conditie en het belang van controle over spieren. De kaarten zijn door duidelijke fotografie snel en makkelijk te begrijpen en geven aandacht aan een specifiek aandachtsgebied binnen het jonge lichaam. Er zijn zes spellen:
1. Het kleine Adem spel
2. Het kleine Motoriek spel
3. Het kleine Rug spel
4. Het kleine Voet spel
5. Het Senso Motoriekspel
6. Het kleine Bal spel

X
X