Wat houdt de workshop in?
In de train de trainer workshop krijgen trainers handvatten om de workshop Exmocise aan de professionals in het werkveld over te dragen. Dit zijn kinderdagverblijf-, peuterspeelzaal- en voorschoolmedewerkers in het preventieve deel en fysiotherapeuten, ergotherapeuten en overige therapeuten in het curatieve deel.

De beweegworkshop oefenkaarten ExMocise is een activerende workshop gericht op het werken in de praktijk met de oefenkaarten ExMocise. Professionals krijgen handvatten om de oefenkaarten structureel in te zetten in het werken met kinderen individueel, in groepsverband of in de thuissituatie. De workshop is aangepast aan de deelnemende professionals met een preventieve, speelse insteek voor kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of (voor)school en een curatieve, speelse insteek voor therapeuten.

Wat is de duur?
De workshop duurt 2,5 uur

Wat krijg ik er voor terug?
Na het volgen van de workshop kun je professionals die werken met kinderen veel verschillende manieren en werkvormen aanleren om de oefenkaarten in de praktijk in te zetten.

Voor wie is het bedoeld?
De workshop is bedoeld voor Sportraden en Sportservicepunten die worden geschoold in het overdragen van de werkvormen Exmocise naar professionals in het werkveld.

Wat moet ik investeren?
€275,- ; inclusief 2 oefenkaart setjes naar keuze
€1300,- bij een incompany workshop; inclusief de gehele set (6) oefenkaarten

Hoe kan ik deelnemen?
Ben je geïnteresseerd in de train de trainer workshop Exmocise? Kijk dan op de trainingsagenda of er een train de trainer workshop staat gepland.
Heb je interesse in een incompany workshop? Neem dan contact op met info@huisvoorbeweging.nl.

X
X