game_bs kopie
Beschrijving:
Voor “beestachtig” gezonde kids!
Het Kleine Balspel is gymnastiek in een doosje. Het spel biedt een breed scala aan motoriek georiënteerde oefeningen, welke herkenbaar maar ook uitdagend zijn voor kinderen. Balspellen bevorderen de motoriek en bewegingscoördinatie van kinderen en geeft ze zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn. Het spel biedt een bewegingstherapie op basis van verschillende type ballen(krantballen, ballonnen, rubberen of zachte oefenbal).

Doel

  • bevordert de mobiliteit
  • bevordert de coördinatie
  • traint de gevoeligheid voor beweging
  • bevordert een betere lichaamshouding
  • bevordert het sociaal gedrag

De kaarten zijn door duidelijke fotografie snel en makkelijk te begrijpen en geven aandacht aan een specifiek aandachtsgebied binnen het jonge lichaam.
De actie-kaartspellen bieden therapeuten, begeleiders en ouders een handvat om kinderen in beweging te krijgen.
Inhoud: 32 speelkaarten (8 dieren tonen steeds 4 oefeningen), 1 handleiding, 1 Monster Mo kaart.
De speelkaarten tonen welke oefeningen uitgevoerd moeten worden.

Balspellen bevorderen de motoriek en bewegingscoördinatie van kinderen in het dagelijks leven. Oog-hand coördinatie is belangrijk en geeft een kind zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn.

Leeftijd: 3-99 jaar.

Prijs:
€8,25,- per stuk excl. btw.
(€9,98,- incl. btw.)
Exclusief verzendkosten
Verzendkosten: €6,75 tot 10 kilo

ExMocise ® zijn ‘gezonde kaartspellen’ waarmee kinderen een gezond lichaam kunnen houden of krijgen door het stimuleren van dagelijkse beweging. De spellen zijn voor ouders, begeleiders, leraren en therapeuten een instrument om ze hierbij te helpen. Ze maken kinderen op een speelse manier bewust van hun gezondheid, hun conditie en het belang van controle over spieren. De kaarten zijn door duidelijke fotografie snel en makkelijk te begrijpen en geven aandacht aan een specifiek aandachtsgebied binnen het jonge lichaam. Er zijn zes spellen:
1. Het kleine Adem spel
2. Het kleine Motoriek spel
3. Het kleine Rug spel
4. Het kleine Voet spel
5. Het Senso Motoriekspel
6. Het kleine Bal spel

X
X