Laatste nieuws

Sportimpuls 2016 opent 18 februari

Erkende_interventie-groen+URL Doe een aanvraag met één van onze 5 erkende en op de menukaart vermelde interventies. De volgende tranche van de Sportimpuls subsidieregeling gaat op 18 februari 2016 open en sluit op 12 april 2015. De Sportimpuls is een subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten die ze ondernemen om meer mensen langdurig te laten sporten en bewegen.

Deze Sportimpuls activiteiten bestaan uit het opstarten en aanbieden van sportaanbod voor mensen die niet of nauwelijks sporten en bewegen of dreigen te stoppen met sporten en bewegen.

Welk sport- en beweegaanbod (interventie) kan ik aanvragen bij Huis voor Beweging?
Onze interventies:
Beweegkriebels 0-4 jaar; (belang van) bewegen voor jonge kinderen binnen opvang, zorg, welzijn, sport en de thuissituatie (regulier en KSG)
Beweegplezier vanaf 4 4-12 jaar; (belang van) bewegen voor basisschoolkinderen binnen school, opvang, buurt en sportvereniging
Natuursprong 4-12 jaar; combinatie van Bewegen en Natuurbeleving voor school, opvang en welzijn
Beweegpret 55+ aan Zet; Bewegen & plezier in bewegen met recreatieve beweegactiviteiten voor senioren
RealFit; 13-18 jaar: leefstijlprogramma voor jongeren met (dreigend) overgewicht (regulier en KSG)

Voor het gebruiken van één van onze interventies in je aanvraag, advisering & ondersteuning kun je contact met ons opnemen via info@huisvoorbeweging.nl of 06 53219879. We helpen je graag verder!

De Sportimpuls bestaat naast de ‘reguliere’ ronde ook uit de Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten en de Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht.

Wie kan een Sportimpuls aanvragen?
Organisaties die lokaal sport- en beweegaanbod organiseren kunnen een aanvraag indienen voor budget uit de Sportimpuls. De organisatie moet tenminste twee jaar aantoonbare ervaring hebben in het zelf lokaal uitvoeren en organiseren van sport- en beweegaanbod in de gemeente (of regio) waar de subsidieaanvraag zich op richt. De organisatie moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Wanneer kan ik een Sportimpuls aanvragen?
Vanaf 18 februari kun je weer een Sportimpuls indienen. Kijk hiervoor op: www.zonmw.nl/subsidiekalender.

Hoe kan ik een Sportimpuls aanvragen?
Ga naar de procedure Sportimpuls

X
X