Laatste nieuws

Start RealFit bij M&M The Next in Nijkerk

Schermafbeelding 2016-02-13 om 12.40.34In het kader van de Sportimpuls 2015 start op 5 april bij Fitness M&M The Next in Nijkerk de leefstijl interventie RealFit voor jongeren tussen de 13-18 jaar.RealFit is een cursus speciaal ontwikkeld voor jongeren met een boven gezond gewicht. Als start van een RealFit cursus is er altijd een informatiebijeenkomst en een intakegesprek. Daar kun je kennismaken met de diëtist, sportinstructeur en gedragsdeskundige, al je vragen stellen en verwachtingen doornemen met anderen. Daarna gaat de cursus van start.

Tijdens deze cursus ga je 13 weken aan de slag bij M&M The Next en word je begeleid door een diëtist en gedragsdeskundige. Jij en je ouders zullen veel goede ideeën opdoen over gezond eten en hoe je op een leuke manier kunt bewegen. RealFit is geen streng dieet volgen: het belangrijkste is dat jij je beter gaat voelen.

RealFit betekent:

  • 13 weken lang een gevarieerd bewegingsprogramma bij M&M The Next
  • in groepsverband en individuele voedingsbegeleiding door een diëtist
  • vaardigheidslessen door een gedragsdeskundige, samen uitzoeken hoe jij een actieve en gezonde leefstijl kunt aannemen en behouden
    en bovenal: FUN!

Ook jouw ouders worden bij de cursus betrokken. Zo zullen er enkele ouderavonden zijn waar met je ouders gekeken wordt hoe ze je kunnen helpen met het bereiken van een actieve en gezonde leefstijl. Toch draait de cursus eigenlijk om jou: jij bepaalt het resultaat van RealFit!
Wil jij meer informatie?

Op dinsdagavond 22 maart 2016 is er in sportschool M&M The Next een informatieavond, aanvang 19.00 uur. De cursus zelf start op dinsdag 5 april 2016.

Wil je meer informatie over Realfit?
Neem dan contact op met:
M&M TheNext
Henri Nouwenstraat 2
3863 HV Nijkerk
T 033 245 24 06
E info@thenext.nu

 

X
X