‘Samenwerken, ontwikkelen en vernieuwen

 

 

 

Babita Pottjegort
M: 06 12 88 78 49
E: babita@huisvoorbeweging.nl
Tw: HuisvBeweging
L: www.linkedin.com/in/babitapottjegort

Mijn visie
Mijn overtuiging is dat gezondheid en geluk van binnenuit komt. Ik ben gefascineerd door gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Een ideale gezondheidszorg bestaat voor mij uit meer preventieve zorg, aandacht voor mentale gezondheid en samenwerking tussen professionals en disciplines.

Mijn ervaring
In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en heb na mijn afstuderen twee jaar in het buitenland gewerkt in de eerstelijnszorg. Na twee jaar ben ik terug naar Nederland gegaan om te werken met chronische pijn patiënten in een revalidatiesetting. Ondanks dat ik het leuk vond om met patiënten te werken, had ik toch het idee dat ik te weinig bijdroeg aan het herstel en de verbetering van de gezondheid van de patiënt. Dit kwam omdat patiënten vaak terugkwamen met recidiverende klachten of een lange hersteltijd nodig hadden. Ik wilde mij meer gaan richten op preventie en de verbetering van de gezondheidszorg door processen te verbeteren. Om mij hierop voor te bereiden ben ik een vervolgstudie begonnen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Master Innovatie in Zorg en Welzijn, tijdens deze studie heb ik geleerd om de zorg vanuit een patiënten casus samen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten te verbeteren.

Mijn inbreng
Ik ben als projectcoördinator verantwoordelijk voor de landelijke implementatie van de BeweegKuurGLI. Om de landelijke uitrol tot een succes te maken overleg ik met verschillende stakeholders over de voortgang van de GLI, doe ik onderzoek naar de effectiviteit van de BeweegKuurGLI en adviseer, begeleid ik de uitvoerende professionals van de BeweegKuur. De input vanuit het werkveld, zowel kwalitatief en kwantitatief gebruik ik voor de doorontwikkeling van de interventie.

Mijn energie
Energie haal ik vooral uit andere mensen, reizen, sporten, de natuur en lekker eten!

 

 

 

X
X