‘Samenwerken, ontwikkelen en vernieuwen

 

 

 

Babita Pottjegort
M: 06 12 88 78 49
E: babita@huisvoorbeweging.nl
Tw: HuisvBeweging
L: www.linkedin.com/in/babitapottjegort

Mijn visie
Mijn overtuiging is dat gezondheid en geluk van binnenuit komt. Ik ben gefascineerd door gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Een ideale gezondheidszorg bestaat voor mij uit meer preventieve zorg, aandacht voor mentale gezondheid en samenwerking tussen professionals en disciplines.

Mijn ervaring
In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en heb na mijn afstuderen twee jaar in het buitenland gewerkt in de eerstelijnszorg. Na twee jaar ben ik terug naar Nederland gegaan om te werken met chronische pijn patiënten in een revalidatiesetting. Ondanks dat ik het leuk vond om met patiënten te werken, had ik toch het idee dat ik te weinig bijdroeg aan het herstel en de verbetering van de gezondheid van de patiënt. Patiënten kwamen later terug met dezelfde klachten of herstelden pas na lange tijd. Ik wilde mij meer gaan richten op preventie en de verbetering van de gezondheidszorg door processen te verbeteren. Om mij hierop voor te bereiden ben ik een vervolgstudie begonnen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Master Innovatie in Zorg en Welzijn, tijdens deze studie heb ik geleerd om de zorg te verbeteren. Tijdens deze master heb ik, zorginhoudelijke, wetenschappelijke, bedrijfskundige kennis en academische competenties opgedaan.

Mijn inbreng
Projectcoördinatie van de BeweegKuur: met een oplossingsgerichte blik wil ik de implementatie van de BeweegKuur een succes maken. Verder ondersteun ik de rest van mijn collega’s van HvB tijdens projecten.

Mijn energie
Energie haal ik vooral uit andere mensen, vooruitgang, reizen, sporten, de natuur en lekker eten!

 

Menu
X
X