Laatste nieuws

Online Startbijeenkomst BeweegKuurGLI succesvol!!!

Huis voor Beweging verzorgt sinds vorige week de startbijeenkomst BeweegKuurGLI online. Zonder aan de kwaliteit in te boeten is de training omgezet naar een interactieve startbijeenkomst, die deelnemers thuis achter de computer kunnen volgen. Naar grote tevredenheid van de deelnemende teams. Zij kunnen, zodra de situatie dat toelaat, starten met de BeweegKuurGLI in hun werkgebied. Dus wil je de BeweegKuurGLI straks ook aanbieden, dan is het handig om in deze periode het team te scholen. Dan ben je er straks klaar voor om mensen te coachen en begeleiden in hun strijd tegen overgewicht.

‘Was echt motiverend gisteren! Knap om via zoom een interactieve bijeenkomst te creëren!’
Quote: E. Rouwet, De Leefstijlkliniek uit Rotterdam

Vanaf januari 2019 is de BeweegKuurGLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) opgenomen in het basispakket van alle Nederlanders. Om de kwaliteit van de BeweegKuurGLI te waarborgen worden de uitvoerende professionals (leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist/oefentherapeut) geschoold.  Deze startbijeenkomst is verplicht voor het implementeren van de BeweegKuurGLI.

Vanwege de grote vraag en het succes van deze training, werken de trainers van Huis voor Beweging aan het omzetten van ander aanbod naar online trainingen.

Meer weten over de starttraining van de BeweegKuurGLI. Klik hier.
Voor meer informatie over ons online aanbod:
 

X
X