Starten met RealFit

Als je wilt starten met RealFit is het belangrijk duidelijk te hebben wat RealFit inhoudt en wat er nodig is voor de uitvoer van de cursus.
RealFit werkt met een licentie en met het handboek RealFit. Deze zijn alleen te verkrijgen na het volgen van een cursus RealFit.

De totale kosten om RealFit uit te voeren zijn € 2895,- exclusief verzendkosten, exclusief btw.
Dit bedrag omvat het complete handboek met CD-rom, cursusmateriaal en het werkboek inclusief docentenhandleiding, de licentie RealFit voor de eerste cursus en de advieskosten (voor een eerste cursus gemiddeld 6 uur) en de scholing voor professionals. De scholing voor de uitvoerders  wordt op maat aangeboden.

Bij vervolgcursussen bedragen de advieskosten € 90,- per uur, de licentiekosten zijn € 595,- per elke volgende cursus, exclusief btw.

Na het aanvragen van RealFit, wordt contact met u opgenomen. Vervolgens sturen wij de factuur en de licentieovereenkomst. Zodra de factuur betaald is en de licentieovereenkomst ondertekend retour is ontvangen, krijgt u het complete pakket toegestuurd en kan de training worden gepland.

Voor het aanvragen van RealFit en voor overige vragen kunt u mailen naar info@huisvoorbeweging.nl of bellen met 06 53219879. We informeren u graag over de mogelijkheden en successen van RealFit.

Sportimpuls
Voor RealFit kan een subsidieaanvraag worden ingediend bij het traject Sportimpuls. RealFit is in alle Sportimpuls rondes meerdere keren toegekend.
De interventie is voor alle tranches geschikt, zowel Sportimpuls regulier als Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten en Sportimpuls Kinderen Sportief op Gewicht. Je hebt een akkoordverklaring nodig van Huis voor Beweging als je een aanvraag wilt indienen.
Om je op weg te helpen treft je hierbij een link aan naar meer informatie over de sportimpuls regeling: www.sportindebuurt.nl
Advies: lees heel goed de informatie op www.zonmw.nl/subsidiekalender daar vind u de meest actuele informatie.

Menu
X
X