Om de module BeweegKuur-instructeur aan studenten te kunnen geven moeten twee trainingen worden gevolgd:

1. Training Motiverende gespreksvoering in beweging (3 dagdelen, maximaal 12 docenten ROC-breed
Motiverende gespreksvoering is de basis van de module BeweegKuur-instructeur. Door studenten tijdens de module BeweegKuur-instructeur de methodiek van Motiverende gespreksvoering in beweging aan te leren kunnen de studenten in de praktijk de deelnemers aan de BeweegKuur GLI beter begeleiden en coachen richting een gezonde leefstijl. Studenten doen er hun voordeel mee door meer inzicht te krijgen in hun eigen houding en gedrag en hun manier van lesgeven, coachen en begeleiden.
Tijdens de training Motiverende gespreksvoering in beweging voor docenten worden de basistechnieken van Motiverende gespreksvoering in beweging behandeld en worden activerende werkvormen ingezet die toepasbaar zijn tijdens de lessen met studenten.

2. Train de trainer BeweegKuur-instructeur (4 uur)
Na het volgen van de training Motiverende gespreksvoering in beweging is Vervolgens de train de trainer BeweegKuur-instructeur vereist om de module BeweegKuur-instructeur voor de student te kunnen geven. Hiermee kan de docent de module van 10 weken aan studenten geven en afsluiten met een certificaat BeweegKuur-instructeur. De BeweegKuur-instructeur (student MBO) kan dan met het behaalde certificaat de deelnemers aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie BeweegKuur (GLI) begeleiden.

Wat moet ik investeren?
De investering voor de training Motiverende gespreksvoering in bewegingbedraagt € 3500,- (vrij van btw) voor max 12 docenten ROC breed. De Train-de-trainer BeweegKuur-instructeur bedraagt € 750,- (vrij van btw).
Totaal: € 4250,- vrij van btw.
De training Motiverende gespreksvoering in bewegingen de Train-de-trainer BeweegKuur-instructeur wordt alleen incompany gegeven.

Wat krijg ik als opleiding?
Na het volgen van de training en de train de trainer ontvangen de docenten de digitale handleiding BeweegKuur-instructeur bestaande uit 9 hoofdstukken met interactieve opdrachten en bestanden voor studenten en een afsluitende digitale kennistoets.

Meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in de BeweegKuur-instructeur?
Neem contact op via info@huisvoorbeweging.nl of met
Monique Hampsink 06 22485922

X
X