september, 2023

20sep10:0013:00Event OverOnline Startbijeenkomst BeweegKuur GLI (open inschrijving)

Details training

Online Startbijeenkomst BeweegKuur GLI (open inschrijving)

(open inschrijving, maximaal 4 BeweegKuur teams)

Huis voor Beweging verzorgt momenteel de startbijeenkomst BeweegKuurGLI online. Zonder aan de kwaliteit in te boeten is de training omgezet naar een interactieve startbijeenkomst, die iedereen thuis achter de computer kan volgen. Naar grote tevredenheid van de deelnemende teams. Zij kunnen, zodra de situatie dat toelaat, starten met de BeweegKuurGLI in hun werkgebied. Dus wil je de BeweegKuurGLI straks ook aanbieden, dan is het handig om in deze periode het team te scholen. Dan ben je er straks klaar voor om mensen te coachen en begeleiden in hun strijd tegen overgewicht.
Vanaf januari 2019 is de BeweegKuurGLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) opgenomen in het basispakket van alle Nederlanders. Om de kwaliteit van de BeweegKuurGLI te waarborgen worden de uitvoerende professionals (leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist/oefentherapeut) geschoold.  Deze startbijeenkomst is verplicht voor het implementeren van de BeweegKuurGLI.

Voor aanmelden: meld je voor 1 persoon aan, na aanmelding ontvang je alle documenten relevant voor de aanmelding van je team.

Klik hier voor meer informatie over de scholing.

Lees meer

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 13:00

Locatie

thuis

Aanmelden voor deze training

Aanmelden is niet meer mogelijk

Klik op de onderstaande button om je aan te melden voor deze training.

Training afzeggen?Verander mijn aanmelding

X
X