De activiteiten die de whoZnext-junior teams kunnen organiseren variëren van een survivalrun tot aan een Oud Hollandse spelletjesmiddag. Allerlei sport- en spelactiviteiten zijn mogelijk. Wees dus creatief! Hieronder vindt je een aantal voorbeelden.

Wil je nog meer praktijkervaringen lezen van bestaande whoZnext-junior teams? Lees deze bij whoZnext-junior teams

Survivalrun 
Een strijd tegen de elementen (water, kou, wind etc) in een bos- en waterijk gebied, waarin zo snel mogelijk een parcours wordt afgelegd met veel hindernissen. Kracht, conditie, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen zijn van groot belang. Kortom, een coole activiteit voor echte bikkels!

Olympische sportdag
De hele dag bezig zijn met sporten en bewegen. Heerlijk! Op een Olympische sportdag worden er verschillende sporten aangeboden zoals sumoworstelen, dansen, skaten, tennis, voetbal. Maar natuurlijk kunt u ook andere sporten organiseren. Een goede voorbereiding is hier van groot belang.

Lasergamen
Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden, en bewapende tegenstanders. Dat vindt u terug in een spectaculaire en verrassende lasergame activiteit. Samen met uw team kunt u een spannende sportactiviteit organiseren die ze niet snel zullen vergeten.

Schaatsen
Het is hartje winter en het ijs wordt met de nachten dikker. Uw benen kriebelen om lekker de schaatsen onder te binden en over het ijs te sjezen. U bent vast niet de enige die schaatsen leuk vindt en dus is het een leuke sportactiviteit om te organiseren met uw team. Bovendien is het nog gezellig ook om met een groep naar de schaatsbaan te gaan. Vanuit school, de buurt of de buitenschoolse opvang (BSO) is het zeker een leuke middagactiviteit.

Oud Hollandse spelletjesmiddag
Zaklopen, touwtje springen, kegelen, wie kent ze niet. De leuke spelletjes die kinderen vroeger ook al deden, maar die nog steeds erg leuk zijn. En met een wedstrijdje maakt u de middag nog spannender. Bedenk goed welk materiaal u nodig heeft en uw middag kan beginnen.

 

X
X