Balanceren tussen sturing geven en loslaten
Balanceren tussen sturing geven en loslaten: in deze twee elementen zit kortweg de moeilijkheid van het zijn van een whoZnext-coach. Kinderen gaan binnen het project whoZnext-junior zelf regelende taken uitvoeren en de coach ondersteunt hen hierbij. Een goede coach zorgt ervoor dat de kinderen hun talenten optimaal benutten en stimuleert hen om regelende taken op zich te nemen die ze in eerste instantie nog niet beheersten. Als coach draag je ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Alles bij elkaar een uitdagende klus waar je misschien wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken.

Wat houdt de training in?
Tijdens de training wordt ingegaan op whoZnext-junior en zoomen we in op het thema actieve jeugdparticipatie en regelende taken. Verder gaan we in op de rol als coach en staan de technieken van situationeel coachen centraal ten aanzien van individuele coaching en teamcoaching. In de training zullen inleidingen, discussies, praktische oefeningen en besprekingen van eigen praktijksituaties elkaar afwisselen.

Wat is de duur?
Training van één dag

Wat krijg ik er voor terug?
Na het volgen van de training heb je handvatten gekregen om een whoZnext-junior team te coachen zodat zij activiteiten voor hun eigen leeftijd kunnen gaan organiseren.
Je kent de technieken van situationeel coachen en je kunt deze toepassen op je eigen situatie.

Voor wie is het bedoeld?
De training is bedoeld voor iedereen die een whoZnext-junior team wil gaan begeleiden en coachen.

Wat moet ik investeren?
€1.000,- incompany training

Hoe kan ik deelnemen?
De coach training wordt op het moment alleen als incompany training aangeboden.
Heb je interesse in de training? neem dan contact op met info@huisvoorbeweging.nl

X
X