Starten met RealFit

Starten met RealFit

Als je wilt starten met RealFit is het belangrijk duidelijk te hebben wat RealFit inhoudt en wat er nodig is voor de uitvoer van de cursus.
RealFit werkt met een licentie en het handboek RealFit. Deze zijn alleen te verkrijgen na het volgen van een scholing RealFit.

De totale kosten om RealFit uit te voeren zijn € 2895,- exclusief  verzendkosten, exclusief btw.
Dit bedrag omvat  het complete handboek met CD-rom, cursusmateriaal en het werkboek inclusief docentenhandleiding, de licentie RealFit voor de eerste cursus en de advieskosten (voor een eerste cursus gemiddeld 6 uur) en de scholing voor professionals.De scholing voor de uitvoerders wordt op maat geboden.

Bij vervolgcursussen bedragen de advieskosten € 90,- per uur, de licentiekosten zijn € 595,- per elke volgende cursus, exclusief btw.

Bij het aanvragen van RealFit, zal er contact worden opgenomen. Dan sturen wij de factuur en de licentieovereenkomst; zodra deze betaald is en de licentieovereenkomst ondertekend retour is ontvangen, zal  het complete pakket worden toegestuurd en de training worden gepland.

Voor het aanvragen van RealFit en voor overige vragen kun je mailen naar info@huisvoorbeweging.nl of bellen met 06 53219879. We informeren je graag over de mogelijkheden en successen van RealFit.

Sportimpuls
RealFit kan gebruikt worden om een aanvraag in te dienen bij het subsidie traject Sportimpuls. RealFit is in alle Sportimpuls rondes meerdere keren toegekend.
De interventie is voor alle tranches geschikt, zowel Sportimpuls regulier als Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten en Sportimpuls Kinderen Sportief op Gewicht. Je hebt een akkoordverklaring nodig van Huis voor Beweging als je een aanvraag wilt indienen.

Om je op weg te helpen treft je een link aan naar meer informatie aan: https://www.sportindebuurt.nl/sportimpuls/sportimpuls-regulier/
Advies: lees heel goed de informatie op www.zonmw.nl/subsidiekalender daar vind u de meest actuele informatie.

Delen:     
Facebooktwitter

Login