Training Natuursprong

Wat houdt de training in?
Je leert in de training Natuursprong het concept achter Natuursprong. Verder ga je werken met de activiteiten uit de spelmap. Je stelt uitdagende en leuke programma’s op maat samen, voor verschillende leeftijdsgroepen. Elke activiteit leent zich weer tot vele variaties, zodat het ook voor jezelf nooit saai wordt.

Wat is de duur?
Training omvat +/- 15 uur. Dit kan op verschillende manieren worden ingezet. 5 dagdelen van 3 uur, 2 hele dagen enzovoort.

Wat krijg ik er voor terug?
Na het volgen van de training Natuursprong ben je Natuursprongbegeleider en ken je veel verschillende activiteiten uit de spelmap en weet je hoe je deze kunt organiseren en uitvoeren met de kinderen. Je hebt een spelprogramma opgezet en ervaar je in de training hoe het is om Natuurspelen te spelen én de spelen over te brengen.
Er is veel aandacht voor didactische vaardigheden. Je leert proefondervindelijk hoe je helder en effectief kunt uitleggen. Je krijgt feedback over je eigen manier van begeleiden. Je leert analyseren, evalueren en observeren.
De hele training is learning by doing.

Voor wie is het bedoeld?
Deze training is bedoeld voor alle professionals die werken met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en Natuur en Bewegen willen combineren.

Wat moet ik investeren?
De kosten zijn afhankelijk van het aanbod, de locatie en de materialen die je nodig hebt voor de verschillende spelen.

Hoe kan ik deelnemen?
Heb je interesse in een training Natuursprong? De training wordt ook incompany verzorgd. Voor aanvragen, specifieke informatie of ander vragen kan contact worden opgenomen met info@huisvoorbeweging.nl of 06 53 21 98 79.

 

Delen:     
Facebooktwitter

Login