Train de trainer

Wat houdt de training in?
Er zijn twee varianten van de train de trainer, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden:
Praktijktraining van 2 dagen
of
E-learning module, gevolgd door een praktijktraining van 1 dag

In de 2-daagse praktijktraining is alle ruimte om de stof van Natuursprong uitgebreid tot je te nemen.
Bij de 1-daagse training wordt vooraf aan de praktijkdag zelfstudie verwacht, zodat we op basis van jouw voorkennis snel praktisch aan de slag kunnen. Na inschrijving krijg je een link toegestuurd, waarmee je aan de hand van duidelijke instructies de stof via de E-learning door kunt nemen. Reken hiervoor op ongeveer 4 uur studietijd.

Wat is de duur?
De 2-daagse praktijktraining: 2 dagen aaneengesloten met een avondprogramma
De e-learning + 1-daagse praktijktraining: 1 dag, E-learning vooraf is ongeveer 4 uur.

Wat krijg ik ervoor terug?
Je leert in de train de trainer hoe je Spelbegeleiders Natuursprong kunt leren Natuursprong te geven aan de kinderen. Je leidt de toekomstige spelbegeleiders Natuursprong op.
Naast de Natuursprong activiteiten zelf en werkvormen voor het aanleren van didactische vaardigheden, komen zaken aan bod als: veiligheid in de groep creëren, het bewaken van het groepsproces. leerstijlen, observeren en evalueren, microteaching en je eigen trainersvaardigheden.
Verder leer je in de train de trainer hoe je de deelnemers hun eigen ontwikkelingsweg kunt laten lopen, zodat ze al doende hun persoonlijke kracht ontdekken. Je leert hoe je ze praktisch kunt coachen.
Uiteraard leer je ook hoe je de deelnemers, aan de hand van de docentenhandleiding, een lesprogramma kunt laten samenstellen voor een gedegen Natuursprong training.

Voor wie is het bedoeld?
De train de trainer Natuursprong is bedoeld voor iedereen die trainer Natuursprong wil worden en aan de volgende voorwaarden voldoet:
– Competenties en ervaring in les- en leiding geven aan volwassenen
– Affiniteit met sport & spel en natuur
Voor het waarborgen van de kwaliteit van de training vragen wij kandidaten voorafgaand aan inschrijving een intake- en motivatieformulier in te vullen.
 

Wat moet ik investeren?
€995,- Tweedaagse praktijktraining, inclusief overnachting, catering, handboek en spelenboek.
€575,- E-learning + 1 dag praktijktraining

Hoe kan ik deelnemen?
Heb je interesse om trainer te worden? Kijk dan in de trainingsagenda of er een train de trainer Natuursprong staat gepland of neem contact op met info@huisvoorbeweging.nl of 06 53219879 / 06 22485922

Delen:     
Facebooktwitter

Login