Wat houdt de workshop in?
De beweegworkshop oefenkaarten ExMocise is een activerende workshop gericht op het werken in de praktijk met de oefenkaarten ExMocise. Professionals krijgen handvatten om de oefenkaarten structureel in te zetten in het werken met kinderen individueel, in groepsverband of in de thuissituatie. De workshop is aangepast aan de deelnemende professionals met een preventieve, speelse insteek voor kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of (voor)school en een curatieve, speelse insteek voor therapeuten.

Wat is de duur?
De workshop duurt 2,5 uur

Wat krijg ik er voor terug?
Na het volgen van de workshop ken je veel verschillende manieren en werkvormen om de oefenkaarten in de praktijk in te zetten bij het werken met kinderen.

Voor wie is het bedoeld?
De workshop is bedoeld voor professionals binnen de opvang, peuterspeelzaal of (voor)school (preventieve insteek) en beweegtherapeuten werkend met kinderen (curatieve insteek).

Wat moet ik investeren?
€225,- bij een open inschrijving; inclusief 2 oefenkaart setjes naar keuze
€1275,- bij een incompany workshop; inclusief de gehele set (6) oefenkaarten
Workshop op congres of evenement; prijs in overleg.

Hoe kan ik deelnemen?
Ben je geïnteresseerd in de workshop Oefenkaarten Exmocise? Kijk dan op de trainingsagenda of er een workshop staat gepland.
Heb je interesse in een incompany workshop of de workshop Oefenkaarten Exmocise op je congres? Neem dan contact op met info@huisvoorbeweging.nl.

 

 

 

 

X
X