Laatste nieuws

Aanmelden cursus Beweegplezier vanaf 4 in Groningen!

Cursus ‘Beweegplezier vanaf 4’ op 9, 23 en 30 mei in Gemeente Midden-Groningen Voor iedereen die werkt met 4-12 jarigen. Training in het ontwikkelen/uitvoeren van een uitdagend beweegaanbod voor deze doelgroep. Meld je t/m 21 april aan!

 

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners, organiseren Huis voor de Sport Groningen en Huis voor Beweging dit voorjaar i.s.m. Alfa-college de cursus ‘Beweegplezier vanaf 4’ in Midden-Groningen voor alle professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Wat is BEWEEGPLEZIER VANAF 4?
Beweegplezier vanaf 4 is een training voor iedereen die werkt met 4-12 jarigen. Plezier in bewegen is de rode draad. Je wordt getraind in het ontwikkelen én uitvoeren van een uitdagend beweegaanbod voor 4-12 jarigen. Je krijgt veel verschillende spel- en beweegvormen, waaronder: kennismakingsspelen, estafettespelen, buiten spelen, spelen met andersoortig materiaal, lijf aan lijf spelen en sport specifieke activiteiten. Ook ga je aan de slag om beweegactiviteiten te bedenken en bestaande activiteiten aan te passen aan de leeftijd waarmee je werkt.

Cursusinformatie
Beweegplezier vanaf 4
Dinsdag 9 mei 18.30-22.00 uur
Dinsdag 23 mei 18.30-22.00 uur
Dinsdag 30 mei 18.30-22.00 uur

Locatie
Midden-Groningen

Kosten
De kosten per deelnemer bedragen 250,- (inclusief certificaat, Bres Spelenboek, handleiding).

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link t/m 21 april

X
X