Laatste nieuws

10% Korting Train de trainer Natuursprong, 11-12 november

Wil jij andere professionals opleiden voor de interventie Natuursprong: Hét speel- en beweegprogramma in en met de natuur, voor groepen kinderen van 4-12 jaar. Uitdagend, leuk en gezond!
We hebben nog een paar plekken beschikbaar voor de train de trainer Natuursprong op 11-12 november.

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op de prijs!

Wat leer je tijdens de train de trainer Natuursprong?
Spelbegeleiders Natuursprong leren hoe ze een evenwichtig en toch uitdagend programma kunnen samenstellen met daarnaast de nodige didactische vaardigheden, om er voor de kinderen een geslaagde natuurervaring van te maken.
Als trainer Natuursprong leer je hoe je ze dit kunt overbrengen. Jij leidt immers de toekomstige spelbegeleiders Natuursprong op.
Naast de Natuursprong activiteiten zelf en werkvormen voor het aanleren van didactische vaardigheden, komen zaken aan bod als: veiligheid in de groep creëren, het bewaken van het groepsproces. leerstijlen, observeren en evalueren, microteaching en je eigen trainersvaardigheden.

Verder leer je in de train de trainer hoe je de deelnemers hun eigen ontwikkelingsweg kunt laten lopen, zodat ze al doende hun persoonlijke kracht ontdekken. Je leert hoe je ze praktisch kunt coachen.
Uiteraard leer je ook hoe je de deelnemers, aan de hand van de docentenhandleiding, een lesprogramma kunt laten samenstellen voor een gedegen Natuursprong training.

Voor wie is Natuursprong?
Natuursprong is voor professionals werkzaam met groepen kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar die een actieve ochtend of middag in de natuur willen organiseren. Bijvoorbeeld basisschool leerkrachten, pedagogisch medewerkers van de BSO en brede school, opbouwwerkers, buurtcoaches, jeugdhulpverleners, sport- en spel instructeurs, medewerkers van evenementenbureaus, outdoor docenten, NME medewerkers, boswachters en kindercoaches.

X
X